Op de vloer


tapijt - vinyl -

pvc - laminaat

Foto - 6:4 verhouding
mooi op de vloer_45
Trend: vtwonen vloeren 

 

Je zou het bijna koninklijk noemen: de dessins van de pvc-vloer van vtwonen uit onze Decokay Design-collectie. Zoek je het praktische van pvc? En ook de trend van nu? Dan zijn deze vtwonen-vloeren een absolute aanrader. Van visgraat en betonlook tot XXL planken en tegels. Natuurlijk met het Decokay Design-label en het daarbij behorende interessante prijskaartje! 


 

»

mooi op de vloer_96
mooi op de vloer_58
mooi op de vloer_134
Pvc met natuurlijke houtlook

 

Je bent al wat langer op zoek naar een moderne vloer - misschien wel visgraat -in een naturel houtkleur? Maar dan wel met het gebruiksgemak van pvc? Check! Kies je voor een pvc-vloer van COREtec, dan kun je nog meer afvinken. Je hebt door de onderlaag van kurk namelijk geen aparte ondervloer nodig... En ohja, ook geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer of het toilet.


 

»

Foto - 6:4 verhouding
mooi op de vloer_71
tapijt voor elke ruimte

 

Interfloor ontwikkelde nylon garen dat door-en-door, tot in de kern gekleurd is: Solution Dyed Nylon, kortom SDN. Dit garen is slijtvast, kleurvast, vuilwerend en zelfs bestand tegen zeer agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleek. Fijn, want daarmee wordt tapijt weer een échte vloerbedekking; ook voor huizen waarin geleefd wordt. Interfloor heeft een mooie collectie tapijt met verschillende polen, dessins en ontelbare kleuren.


 

»

WOL ONDER JE VOETEN
 

De Wonderfull Wool collectie van Desso, doet zijn naam eer aan. Deze collectie wollen tapijt bestaat uit 100%  Nieuw Zeelandse schapenwol, ruw, behaaglijk, veerkrachtig, en gewoon echt ‘wol kwaliteit’. Het mooie aan deze collectie tapijt - je kunt er trouwens ook een vloerkleed op maat van laten maken - zijn de structuur, dessin, en vorm. Te krijgen in diverse dessins: streepjes, effen of met bouclé structuur.


 

»

mooi op de vloer_72
mooi op de vloer_151

mooi op de vloer

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...