Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
mooi op de muur behang_44
Wilde beleving op de muur

 

Ben je op zoek naar exotisch behang, met een jungle look? Dan ga je slagen bij de collectie Grand Safari van BN Walls. Zo subtiel was het idee van slangenhuid, panterprint, zebra patroon, of een illusoir oerwoud, nog nooit uitgewerkt…

Dit behang heeft een zogenaamd ‘tactiel dessin’: je kunt het reliëf voelen. Dat geeft bijzonder levensechte impressies op de wand.


 

»

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
Behang met Zen-gevoel

 

De behangcollectie Artifact van Eijffinger biedt rustige dessins en diepte. Crème, bruin of taupe, bosgroen of kaki behang. Behang met geometrische en kunstzinnige vormen, behang met diepte en 3D beleving. Artifact siert je muur met een bijna betoverende eenvoud… het straalt rust uit.

 


 

»

Foto - 6:4 verhouding
mooi op de muur behang_70
Werelds Manila op de wand

 

De behangcollectie Manila van Arte heeft precies de juiste kleuren en dessins, passend bij jouw woonstijl. Van diep bruin of smaragdgroen tot fijne moderne pastels die zich ook in industriële interieurs thuis voelen, zoals oud roze, vergrijsd mint groen of zacht petrol. Florale tekeningen in combinatie met organische vormen zijn een bron van inspiratie voor je interieur!


 

»

mooi op de muur behang_150

mooi op de muur behang

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...