AS Création op de muur

Wat kenmerkt nu écht dat gevoel van etnisch wonen? Je versterkt het met het effect van een lemen- of stenen muur, maar ook met een over de top luipaard dessin, of complete jungle. En die vind je in de collectie Desert Lodge van AS Création!

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

De jungle look past perfect in veel moderne woonstijlen. Van de momenteel nog steeds favoriete Urban Jungle woonstijl, tot retro- of vintage-, en uiteraard, in alle etnisch getinte interieurs. 

 

In deze exotische behangcollectie van AS Création, vind je die betoverende wandvullende jungle mural, naast gedetailleerde impressies van uitheemse planten en dieren. Het is een mooie mengelmoes van Afrikaans, Zuid-Amerikaans en Aziatisch. Perfect voor die ultieme tropische impressie.


Foto - 4:6 verhouding
Foto - 4:6 verhouding

De gedetailleerde bloemenpracht is een ode aan de inheems Afrikaanse flora en fauna. Dierenhuiden, van luipaard tot zebra, overstijgen het standaard aanbod ‘print’ ver. Daaraan herken je dan ook meteen de kwaliteit van deze behangcollectie: doordacht design en hoogwaardige drukkwaliteiten. 

 

Temidden van grafische prints, die doen denken aan pointillistisch-inheemse kunst, en de ‘net echte klei muren’, geeft deze collectie de mogelijkheid om te mixen en matchen. Ingetogen abstract dessin, naast uitgesproken statements op de wand. 

 

Op die ene wand achter de bank of eettafel mag de eyecatcher stralen, aangevuld met puur natuurlijk ogende wanden van leemstuc, of graniet. 

 

Deze ongedwongen versmelting zorgt ervoor dat jouw jungle behang zich thuis voelt in je interieur. Met strak gestucte muren moet je soms creatief worden. Ga dus vooral all in met deze behangcollectie!

mooi op de muur met as creation_95

meer weten over desert lodge van as creation?

mooi op de muur met as creation

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...