Sneak preview!

Canvas: de nieuwste behangcollectie van Eijffinger

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Wat je van veraf ziet, lijkt zo anders dichtbij... Rijke kleuren, ton-sur-ton tinten en prachtige structuren. De belofte van een onbeschilderd doek. Mooie brede banen in hoogwaardig vinyl. Het is Canvas, de nieuwste collectie van Eijffinger.


COPY Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt_298
Foto - 4:6 verhouding
Verwassen linnen

Canvas is een tijdloze collectie die rijke kleuren, ton-sur-ton tinten en prachtige structuren samenbrengt. Geef je wand warmte en diepte met een verwassen linnen. Of kies voor de subtiele schittering op een ruwe zijde ondergrond die doet denken aan een vijver van Monet.

 

Gevlochten behang

Laat je verrassen door verweerd ogende blokken met de allure van textiele wandbespanning die uitnodigen tot aanraking. Ga voor de natuurlijke uitstraling van een op grasweefsel geïnspireerd dessin dat naadloos is te plakken. Of een als een mand gevlochten behang met reliëf en licht verticaal streep effect voor een tactiele look en feel.

 

Regenboog glans

Tot slot een groots dessin dat alle tinten uit de collectie samenbrengt: een in kleur verlopende abstracte bloem. Met een fantastische regenboog glans in de ondergrond voor het absolute WOW-gevoel!

 

Afwasbaar vinyl

Kies je kleur uit een royaal palet met aardse en natuurlijke tinten. Van warm zand en sisal tot klaproos rood en fuchsia roze, van azuur- en nachtblauw tot bosgroen. Canvas is een uitzonderlijke collectie van hoge kwaliteit, geprint op brede banen van afwasbaar vinyl. De perfecte basis voor een blijvend in het oog springend effect.

Canvas ligt begin juli in onze winkels.  Vind snel jouw dichtstbijzijnde decokay.

Mooi op de muur met Eijffinger Canvas

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...