Voor het raam


Gordijnen

Foto - 6:4 verhouding
Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_240
VOUWGORDIJNEN VAN TOPPOINT
 

Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling. Mede door de keur aan stoffen en dessins van Toppoint - van trendy tot chique -, passen ze bij verschillende interieurstijlen.

 

Omdat alle vouwgordijnstoffen kamerhoog zijn, kunnen ze naadloos worden geconfectioneerd. En dat is natuurlijk een mooie oplossing voor grote ramen. Bovendien zijn vouwgordijnen in verschillende stofvarianten te krijgen. Transparant of verduisterend, zonwerend, brandvertragend, warmte-isolerend, vochtbestendige screendoek of geluiddempend… Kortom, voor elke woonruimte is er een vouwgordijn van Toppoint!

Lees hier meer over de (vouw) gordijnen van Toppoint.  

mooi voor het raam gordijnen_61
mooi voor het raam gordijnen_131
Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_210
WEER VERLIEFD OP JE HUIS

 

In het programma vtwonen Weer verliefd op je huis, spelen behang en gordijnen van Eijffinger regelmatig een hoofdrol. 

 

Styliste Marianne liet afgelopen seizoen nog zien wat de collectie Free inbetween gordijnen van Eijffinger kan doen voor je interieur. De rijke stof - op de foto in de kleur Ocean - laat diffuus licht door, en geeft op die manier precies die knusse sfeer.

 

Kijk je mee? Vanaf 20 februari elke zondagavond om 19.25 uur op SBS6!

LAAT JE VERLEIDEN DOOR CACHET
 

Ontdek de magie van deze unieke gordijnstoffen met spraakmakende dessins. CACHET is een high-end collectie van Holland Haag. Allemaal stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te 'shinen'. Ons motto: Met de gordijnen van CACHET geven we het leven glans! 

 

De stoffen zijn met passie gemaakt; dat zie je aan de  verfijnde detaillering en afwerking. Er zijn zeer fijne garens en mooie weeftechnieken toegepast om tot deze bijzondere collectie te komen! Blader vooral de mooie brochure door. Maar wil je deze stoffen liever écht beleven? Kom dan naar Decokay!

mooi voor het raam gordijnen_128
Foto - 6:4 verhouding
ANTIBACTERIËLE GORDIJNEN
 

Hou jij van een schoon huis? Dan zijn antibacteriële gordijnen helemaal jouw ding! Deze gordijnen helpen om meer hygiëne in huis te krijgen, en te behouden. Zo voorkom je er verspreiding mee, én minimaliseer je de aanwezige bacteriën. 

 

A House of Happiness heeft twee stoffen in de collectie: Secure (inbetweenstof) en Shelter (gordijnstof), in 27 eigentijdse, en natuurlijke kleuren, van poederroze tot koffie bruin. Beide stoffen zijn milieubewust geproduceerd, kamerhoog leverbaar, en ook geschikt voor vouwgordijnen.

 Lees meer over de antibacteriële gordijnen van A House of Happiness.  

LUXUEUZE GORDIJNSTOFFEN

 

Als je denkt aan chique gordijnen die luxe als het ware uitademen... dan denk je aan de stoffen van JAB Anstoetz. Luxe dessins, mooie garens en fijne stoffen geven je ramen extra allure. Zoek je een gordijnstof die luxe uitstraalt? Laat je dan in onze winkels verwonderen door de schoonheid van de stoffen van JAB Anstoetz!

 

Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_211
Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor het raam gordijnen februari 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...